vehicle-image

Autokauppa helposti

Autokauppa mutkattomasti etänä tai paikan päällä

Secto Vaihtoautoissa autoilla on aina jo valmiiksi oikea hinta. Seuraamme automarkkinaa tarkasti ja päivitämme autojemme hintoja tarpeen mukaan. Meillä voi tehdä autokaupat helposti ja turvallisesti sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Auton ostaminen sujuu mutkattomasti joko etänä vaikka kotisohvalta käsin tai paikan päällä autoliikkeessämme. Pääset tutustumaan seuraavaan autoosi havainnollisen esittelyvideon avulla kunkin auton esittelysivulla. Lisätietoja saat ammattitaitoisilta myyjiltämme WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. He auttavat sinua kaikissa auton ostoon liittyvissä käytännön asioissa ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiisi.

Varaa auto määräajaksi ja varmistat, ettei kukaan muu ehdi ostaa unelmiesi autoa ennen sinua.

Tarvitsetko hiukan lisää aikaa lopullisen päätöksen tekemiseen vai haluatko tulla katsomaan autoa paikan päälle? Voit varata auton 24 tunniksi ja varmistaa että se on saatavillasi. Viikonloppuna auton varaus jatkuu maanantaina klo 11 saakka. Auton varaaminen hoituu helposti maksamalla 240 euron varausmaksu auton esittelysivulla. Maksettuasi varausmaksun varaamme auton sinulle ja olemme sinuun yhteydessä. Jos tuote ei vastaa verkkosivuilla kerrottuja tietoja olet oikeutettu saamaan palautuksen varausmaksusta. Jos haluat muista syistä peruuttaa kaupan ennen lopullista ostamista, jää varausmaksu Sectolle korvauksena auton poistamisesta myynnistä.

Auton rahoitus

Haluamme tehdä auton ostamisesta mahdollisimman joustavaa, meiltä voit hankkia auton joko kertamaksulla tai valita kuukausihintaisen ratkaisun eli osamaksurahoituksen. Osamaksu on meillä Secto Vaihtoautoissa suosituin tapa hankkia auto. Myyjämme hakevat sinulle luottopäätöksen nopeasti ja kätevästi kaupanteon yhteydessä. Otamme nykyisen autosi vaihdossa ja se toimii käsirahana. Nykyisen autosi osamaksuvelka ei ole este auton vaihdolle, lunastamme vaihtoautosi velan rahoitusyhtiöltä.

Osamaksussa et tarvitse takaajia tai erillisiä vakuuksia, vaan autosi toimii rahoituksen vakuutena. Osamaksurahoituksen takaisinmaksuaika voi olla valintasi mukaan 1–6 vuotta. Osamaksurahoituksen viimeinen erä voi olla muita eriä suurempi, jos haluat pienentää kuukausierien suuruutta. Korko on sama koko sopimusajan, eli tiedät etukäteen kuukausierien suuruuden. Osamaksurahoituksemme rahoituskulut näet kunkin auton kohdalla rahoituslaskurista. Osamaksurahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen lisäksi sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen, jonka saat kätevästi kauttamme. Tarjoamme osamaksurahoitusta useiden pankki- ja rahoituslaitosten tukemana.   

Voit laskea itsellesi sopivan kuukausihinnan auton sivulta rahoituslaskimella!
Käsirahan tai auton voit maksaa joko maksukortilla tai tilisiirtona, käteistä emme voi ottaa vastaan.

Toimitamme auton haluamaasi paikkaan

Toimitamme uuden autosi kotiovellesi tai muuhun haluamaasi paikkaan.  Auton kotiinkuljetuksen hinta on porrastettu kuljetusetäisyyden mukaan. Katso hinnastomme tästä. Jos sinulla on vaihtoauto, niin myyjämme hinnoittelee sen antamiesi tietojen perusteella. Noudamme autosi samalla, kun saat uuden autosi.

Secto Vaihtoautoista voit ostaa auton turvallisin mielin, tarjoamme sinulle 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun.

Kun hankit meiltä auton, voit tutustua uuteen autoosi rauhassa ja ajaa sillä 300 kilometriä. Mikäli et ole täysin tyytyväinen uuteen autoosi voit palauttaa sen meille kahden viikon kuluessa. Lue lisää palautuksesta täältä.