Laadukkaat vaihtoautot Espoossa rivissä

Viisi hyvää syytä valita käytetty auto

1. Jälleenmyyntiarvo

Käytetyn auton jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin uuteen autoon verrattuna. Niin mahtavaa kuin onkin saada suoraan tehtaan hihnalta valmistunut auto alleen, ikävä tosiasia on se, että uuden auton arvo alkaa laskea samalla hetkellä, kun ajat sen autoliikkeestä ulos.  Secto Vaihtoautot ovat keskimäärin kolme vuotta vanhoja, joten kalleimmat kilometrit ovat jo takanapäin, mutta paljon helppohoitoisia kilometrejä on vielä edessä.

2. Käytetyn auton ostaminen on ekoteko

Uuden auton valmistuksesta syntyy keskimäärin 10 tonnin hiilidioksidipäästöt. Käytetty auto ei enää kuluta valmistukseen tarvittavia luonnonvaroja. Nämä seikat huomioiden on käytettynä ostettu, uudehko vähäpäästöinen auto  monesti suoranainen ekoteko, vaikka yli puolet autojen päästöistä muodostuukin polttoaineen kulutuksesta ja sen valmistamisesta. Ja vähän käytetty sähkö- tai hybridiauto on vielä suurempi ekoteko!

3. Lisätakuu

Tiesitkö että käytetyille autoille on mahdollisuus hankkia lisätakuu? Takuita on erilaisia ja ehtoihin on hyvä tutustua huolellisesti.  Meiltä voit hankkia Lisäturvan 12-36 kuukaudeksi. Secto Lisäturvasta on omat versionsa polttomoottori- hybridi- ja sähköautoille.  Tuote on suunniteltu autoilijoille, jotka eivät pidä yllättävistä korjauskuluista.

Tutustu Lisäturvan sisältöön tarkemmin täältä.

4. Auton huoltohistoria on tiedossa

Secto Vaihtoautojen laajasta valikoimasta löytyy hyvin pidettyjä ja huollettuja entisiä työsuhde- ja tuotantoautoja, joiden huoltohistoria on tarkasti dokumentoitu ja huoltotapahtumat ovat Secton hallinnoimia. Voi siis sanoa, että tunnemme myymämme autot hyvin. Kattavan huoltohistorian ansiosta sinä voit turvallisin mielin ostaa auton, jonka laatuun voit luottaa.

5. Kaikki palvelut saman katon alta

Käytetyn auton ostaminen Secto Vaihtoautoista on todella helppoa. Meiltä saat ostopäätöksen tehtyäsi samalla hoidettua auton ostoon tarvittavan rahoituksen sekä vaihdossa tulevan auton loppuvelan lunastamisen.  Myös auton vakuuttaminen ja rekisteröintiasiat hoituvat kerralla kuntoon. Jos haluat pitää uuden autosi erityisen kiiltävänä, voit teettää meillä Korrek Cure-pinnoituksen kätevästi ja edullisesti auton oston yhteydessä. Ja jos auton varusteluun on lisättävää, esimerkiksi vetokoukun tai lämmittimen lisäys onnistuu jälkiasennuksena.