Auton lisävarusteet, arjen luksus

Oletko koskaan miettinyt, miten auton varustelu voisi helpottaa juuri sinun arkeasi? Nykyään autoteollisuudessa on ulkonäön, teknisen suorituskyvyn ja turvallisuuden lisäksi kiinnitetty entistä enemmän huomiota myös auton lisävarusteiden käytännöllisyyteen. Autojen tekninen kehitys harppoo kovaa vauhtia eteenpäin, ja mitä erilaisimmat innovaatiot ovat jo arkipäivää. Osa uudesta tekniikasta ja varusteista parantaa auton ajo-ominaisuuksia, osa uutuuksista on suunniteltu vain auton käyttäjän hemmottelua ajatellen.

Auton käyttötarkoitus ratkaisee pitkälti sen, mitkä uusista innovaatioista ovat niitä juuri itselle oleellisia. Pitkää matkaa ajava arvostaa usein monipuolisia istuimensäätömahdollisuuksia, automaattisesti päivittyvää navigointijärjestelmää, joustavaa nopeudensäätötekniikkaa ja automaattista lasinpyyhkimisjärjestelmää. Kaupunkiajossa taas automaattivaihteisto ja pysäköintiavustin ovat iso plussa.

Eikö olisi mahtavaa pitkän ja hiostavan työpäivän päätteeksi istahtaa valmiiksi viilennettyyn autoon tai ajaa kaupunkiliikenteessä ilman jatkuvaa vaihteiden vaihtamista? Miltä kuulostaisi nauttia ajon aikana hansikaslokerossa viilentynyttä juomaa nopeusrajoittimen huolehtiessa siitä, etteivät ylinopeussakot ole seuraavan lomahaaveen toteuttamisen esteenä? Entä se, että pelkällä jalan heilautuksella avaat takaluukun, kun kädet ovat täynnä ostoskasseja?  Olisitko ansainnut hieman hemmottelua myös autovalintasi kautta?

KYLLÄ, sanomme me, olet ansainnut kaiken tämän ja paljon muuta!

Tiesithän että kaikista Secton timanteista löytyy näitä arjen luksusta tarjoavia varusteita, sinun tehtäväksesi jää vain valita niistä oma arjen helpottajasi.

Laadukkaat vaihtoautot tunnistat Secto-auton punaisesta timantista. Tutustu Secto-autojen valikoimaan tästä!