Etsimme AUTOMYYJÄÄ Espoon tiimiimme

Secto on palveleva ja moderni autoilutalo. Tarjoamme markkinoiden laajimmat palvelut niin yritys- kuin yksityisasiakkaille, halusivat he sitten ostaa tai leasata ajoneuvon. Työllistämme 85 motivoitunutta ammattilaista. Olemme yksi 2000-luvun suomalaisista superkasvajista. Myymme Secto Vaihtoautojen Espoon Autotalossa mm. Secto Automotiven asiakkailta palautuvat leasingautot, lähivuosina näitä valioyksilöitä on tulossa meille myyntiin 10 000 kappaletta.

Etsimme AUTOMYYJÄÄ vahvistamaan Espoon Vaihtoautotalon tiimiämme

Pääset osaksi huipputiimiä, joka tekee töitä ja tulosta tosissaan muttei vakavissaan.

Jokainen hyvä myyjä tietää mitä myynti on. Pidetään siis se osuus mahdollisimman lyhyenä: uusasiakashankintaa, asiakaskontaktointia, asiakaskäyntejä, ongelmien ratkaisua, tarjouslaskentaa ja -seurantaa, lisäpalveluiden myymistä sekä kauppojen toteuduttua asiakkuuden hoitamista läpi asiakassuhteen. Meillä myyntiä mitataan aktiviteettien määrällä sekä asetettujen tavoitteiden ja saavutetun tuloksen suhteella. Tavoitteet ovat euro- ja kappalemääräisiä. Palkkaus on tulokseen sidottua.

Tulevana sectolaisena pääset mukaan kasvuyrityksen arkipäivään. Sectosssa meitä motivoi huipputiimin lisäksi Secton laadukkaat leasingkäytöstä palautuvat vaihtoautot, joita kuluttajat arvostavat. Panostamme vahvasti myynnin johtamiseen, digitaalisiin työkaluihin ja kehitykseen, mutta kaupat tehdään ja hyvä asiakaskokemus varmistetaan edelleen henkilökohtaisissa kohtaamisissa, ihmisten välillä, kovalla työllä ja tarkalla korvalla.

Me teemme asioita edelläkävijän vimmalla ja toimimme aina avoimesti sekä asiakkaan että työkaverin suuntaan. Sinulle on myös tarjolla tukea ja sparrausta loistavan esimiehen suunnasta.

Arvostamme sinua työnhakijana, koska kommunikoit avoimesti, luontevasti ja kannustavasti asiakkaiden kanssa sekä pelaat reilusti joukkueen eteen ja olet oma-aloitteinen. Myyntinälkäsi kasvaa onnistuessasi ja hiljaisempanakin päivänä löydät itsesi sammuttamassa nälkääsi olemalla yhteydessä asiakkaisiin. Autokaupan ja asiakkaiden autoilutarpeiden tuntemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on työtä pelkäämätön asenne sekä halu oppia ja kehittyä. Tulevat työkaverisi toivovat sinulta myös pilkettä silmäkulmaan sekä iloa ja naurua päivään.

Voit myös kysyä tehtävästä lisää kuluttajaliiketoiminnan johtajalta Kim Illmanilta: 0400 277 721, kim.illman@secto.fi 

Hakemuksesi voit lähettää 12.4. mennessä osoitteeseen hr@secto.fi Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja yrityksestä:

www.secto.fi.

www.sectovaihtoautot.fi