Etsimme hyötyautomyyjää vahvistamaan tiimiämme

Secto on palveleva ja moderni autoilutalo. Tarjoamme markkinoiden laajimmat palvelut niin yritys- kuin yksityisasiakkaille, halusivat he sitten ostaa tai leasata ajoneuvon. Panostamme vahvasti kasvuun, olemme avanneet uuden 5000 m2 autotalon Espoon Friisilään 1.6.2020.

Etsimme HYÖTYAUTOMYYJÄÄ vahvistamaan tiimiämme

Pääset osaksi huipputiimiä, joka tekee töitä ja tulosta tosissaan muttei vakavissaan.

Jokainen hyvä myyjä tietää mitä myynti on. Pidetään siis se osuus mahdollisimman lyhyenä: uusasiakashankintaa, asiakaskontaktointia, asiakaskäyntejä, ongelmien ratkaisua, tarjouslaskentaa ja -seurantaa, lisäpalveluiden myymistä sekä kauppojen toteuduttua asiakkuuden hoitamista läpi asiakassuhteen. Meillä myyntiä mitataan aktiviteettien määrällä sekä asetettujen tavoitteiden ja saavutetun tuloksen suhteella. Tavoitteet ovat euro- ja kappalemääräisiä. Palkkaus on tulokseen sidottua.

Tulevana sectolaisena pääset mukaan kasvuyrityksen arkipäivään. Secto Vaihtoautoissa meitä motivoi huipputiimin lisäksi Secton laadukkaat leasingkäytöstä palautuvat henkilöautot ja hyötyautot, joita kuluttajat ja yrittäjät arvostavat. Panostamme vahvasti myynnin johtamiseen, digitaalisiin työkaluihin ja kehitykseen, mutta kaupat tehdään edelleen henkilökohtaisissa kohtaamisissa, ihmisten välillä, kovalla työllä ja tarkalla korvalla.

Me teemme asioita edelläkävijän vimmalla ja toimimme aina avoimesti sekä asiakkaan että työkaverin suuntaan. Sinulle on myös tarjolla tukea ja sparrausta loistavan esimiehen suunnasta.

Arvostamme sinua työnhakijana, koska kommunikoit avoimesti, luontevasti ja kannustavasti asiakkaiden kanssa sekä pelaat reilusti joukkueen eteen ja olet oma-aloitteinen. Myyntinälkäsi kasvaa onnistuessasi ja hiljaisempanakin päivänä löydät itsesi sammuttamassa nälkääsi olemalla yhteydessä asiakkaisiin. Hyötyautokaupan ja asiakkaiden tarpeiden tuntemus katsotaan eduksi, mutta tärkeimpänä halu oppia, kehittyä ja omata työtä pelkäämättömän asenteen. Tulevat työkaverisi toivovat sinulta myös pilkettä silmäkulmaan sekä iloa ja naurua päivään

Voit myös kysyä tehtävästä lisää hyötyautojen myyntipäälliköltä Markolta arkipäivisin klo 8-10 (06.-10.7 ja 03.-14.08.2020), numerosta 0400 230373, marko.turunen@secto.fi tai meidän HR:ltä niina.hyttinen@secto.fi.

Hakemuksesi voit lähettää 16.8.2020 mennessä osoitteeseen hr@secto.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan löydyttyä.

—-

Secto on suurin kotimainen yritysautoilun ja konerahoituksen palvelutalo. Tarjoamme liikkuvan kaluston rahoitus- ja hallinnointiratkaisuja yrityksille. Haastamme perinteiset kaluston omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa on toiminut: Secto on yksi 2000-luvun superkasvajista. Meillä on kunnia palvella tuhansia kotimaisia yrityksiä, joiden yli 10 000 auton ja koneen kanta on hellässä hoivassamme. Secto Vaihtoautot on Secto Automotive-konsernia. Secton leasingajoneuvot löytävät uudet käyttäjät Espoon Vaihtoautotalon kautta.

Lisätietoja yrityksestä:

www.secto.fi.

www.sectovaihtoautot.fi