Etsimme myyntiavustajaa

Secto Automotive tarjoaa liikkuvan kaluston hallinnointi- ja rahoituspalveluita yrityksille. Markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima, myynnin ja support-toimintojen kitkaton yhteistyö, timanttinen asiakaspalvelu ja kova työ ovat nostaneet autoalan laskusuhdanteessa syntyneen 10-vuotiaan Secton suomalaisten yritysten eturiviin: Secto on Suomen 23. nopeimmin kasvanut yritys 2000-luvulla (Kauppalehti 14.6.2018) ja Talouselämän Top-500 listan sijalla 310.

Tekemisen into on edelleen kova, kasvamme 40 % vuosittain. Asiakastyytyväisyys on toimintamme selkäranka: 85 % asiakkaistamme antaa meille kiitettävän arvosanan. Haluamme pitää tason korkealla vastaisuudessakin ja siksi etsimme nyt

myyntiavustajaa Espoon Secto Vaihtoautoihin

Myyntiavustaja tukee vaihtoautotalomme henkilökuntaa päivittäisessä työssään. Olet asiakaspalveluhenkinen peruuttamisen ja taskuparkkeerauksen ammattilainen. Haluat kehittyä ja oppia uutta, erityisesti myynti on lähellä sydäntäsi. Toimenkuva on laaja ja muokattavissa valitun henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Työtehtävä on kokoaikainen, mutta työaika liukuvasti ma-la klo 8-18 välillä, joten sovitettavissa myös esimerkiksi motivoituneen opiskelijan aikatauluihin.

Sectolaiset viihtyvät työssään erinomaisesti: 90 hengen työyhteisömme vaihtuvuus on erittäin pientä. Henkilöstöstä 87% pitää Sectoa ainutlaatuisena työpaikkana. Haluamme tarjota sinullekin kasvupolun inspiroivassa ympäristössä. Fyysinen työpisteesi on Espoon Olarinluomassa

Lisätietoja myyntiavustajan tehtävästä saat tulevalta esimieheltäsi Kimiltä 25.10.2018  klo 9-10 välillä puh. 0400 277 721. Hakemuksesi voit tallentaa tänne  31.10.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.