Etsimme yksityisleasingmyyjää Espoon tiimiimme

Secto on palveleva ja moderni autoilutalo. Tarjoamme markkinoiden laajimmat palvelut niin yritys- kuin yksityisasiakkaille, halusivat he sitten ostaa tai leasata ajoneuvon. Panostamme vahvasti kasvuun, olemme avanneet uuden 5000 m2 autotalon Espoon Friisilään 1.6.2020.

 Etsimme yksityisleasingmyyjää  Espoon tiimiimme

Pääset osaksi huipputiimiä, joka tekee töitä ja tulosta tosissaan muttei vakavissaan.

Jokainen hyvä myyjä tietää mitä myynti on. Pidetään siis se osuus mahdollisimman lyhyenä: uusasiakashankintaa, asiakaskontaktointia, asiakaskäyntejä, ongelmien ratkaisua, tarjouslaskentaa ja -seurantaa, lisäpalveluiden myymistä sekä kauppojen toteuduttua asiakkuuden hoitamista läpi asiakassuhteen. Meillä myyntiä mitataan aktiviteettien määrällä sekä asetettujen tavoitteiden ja saavutetun tuloksen suhteella. Tavoitteet ovat euro- ja kappalemääräisiä. Palkkaus on tulokseen sidottua.

Tulevana sectolaisena pääset mukaan kasvuyrityksen vauhdikkaaseen arkipäivään. Sectosssa meitä motivoi huipputiimin lisäksi Secton kasvava asiakkaiden joukko ja hyvä asiakaskokemus. Panostamme vahvasti myynnin johtamiseen, digitaalisiin työkaluihin ja kehitykseen, mutta kaupat tehdään edelleen henkilökohtaisissa kohtaamisissa, ihmisten välillä, kovalla työllä ja tarkalla korvalla.

Me teemme asioita edelläkävijän vimmalla ja toimimme aina avoimesti sekä asiakkaan että työkaverin suuntaan. Sinulle on myös tarjolla tukea ja sparrausta loistavan esimiehen suunnasta.

Arvostamme sinua työnhakijana, koska kommunikoit avoimesti, luontevasti ja kannustavasti asiakkaiden kanssa sekä pelaat reilusti joukkueen eteen ja olet oma-aloitteinen. Myyntinälkäsi kasvaa onnistuessasi ja löydätkin itsesi saman tien sammuttamassa nälkääsi olemalla yhteydessä asiakkaisiin. Leasingmyynnin ja kuluttaja-asiakkaiden autoilutarpeiden tuntemus katsotaan eduksi, mutta tärkeimpänä halu oppia, kehittyä ja omata työtä pelkäämättömän asenteen. Tulevat työkaverisi toivovat sinulta myös pilkettä silmäkulmaan sekä iloa ja naurua päivään

Voit myös kysyä tehtävästä lisää kuluttajaliiketoiminnan johtajalta Kim Illmanilta 3. tai 12.11. klo 10-11, puh 0400 277 721, kim.illman@secto.fi 

Hakemuksesi voit lähettää 16.11. mennessä otsikolla ”yksityisleasingmyyjä” osoitteeseen hr@secto.fi Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

—–

Secto Automotive on suurin kotimainen leasingyritys. Tarjoamme yritys- ja yksityisasiakkaillemme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen. Valikoimaamme kuuluvat kaikki automerkit, – mallit ja käyttövoimat sekä uutena että vähän käytettynä. Haastamme perinteiset omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa on toiminut: Secto on yksi 2000-luvun superkasvajista.

Lisätietoja yrityksestä:

www.secto.fi.

www.sectovaihtoautot.fi