Käytetty hyötyauto joustavasti leasingilla

Täysin uusi, avara ja valoisa täyden palvelun Secto Autotalo avasi ovensa kesäkuussa 2020 Espoon Friisilässä. Autotalon kattavan valikoiman keskiössä ovat kolmen-viiden vuoden ikäiset kuntotarkastetut henkilö- ja pakettiautot. Autot ovat pääsääntöisesti Secton asiakkailta palautuneita leasingajoneuvoja, joiden käyttö- ja huoltohistoria on Sectolla tarkasti tiedossa.

– Koska tunnemme ajoneuvomme kuin omat taskumme katsoimme, että voimme tarjota kustannuksiltaan edullisen ja riskittömän Secto leasingsopimusvaihtoehdon yhtä lailla myös Secto vaihtoajoneuvoihin, sanoo Secto hyötyautojen myyntipäällikkö Marko Turunen.

HYÖTYAUTO KAIKKIIN TARPEISIIN

Leasing on kustannusrakenteeltaan usealle yritykselle osamaksua tai omistamista järkevämpi ja joustavampi vaihtoehto. Useat yritykset eivät kuitenkaan koe tarvitsevansa arjessaan täysin uutta autoa, mutta ovat kiinnostuneita mutkattomasta ja riskittömästä leasingvaihtoehdosta. Secton uusi vaihtoautoille räätälöimä leasingvaihtoehto mahdollistaa yritysasiakkaille Secto vaihtoauton pidempiaikaisen rahoituksen kiinteällä kuukausihinnalla. Leasingkauden jälkeen auto palautetaan Sectolle ja riskit mahdollisesta arvonalenemisesta jäävät palveluntarjoajan huoleksi. Aivan kuten uuden auton tai vaikkapa työkoneen leasingsopimuksessa leasingsopimuksella lainattu vaihtoauto ei ole rasitteena yrityksen kirjanpidossa.

Myyntipäällikkö Marko Turusen mukaan vaihtoautoista ja vaihtoauton leasingsopimuksesta kiinnostuneille yrittäjille Sectolla on tarjolla kenties markkinoiden kattavin pakettiautovaihtoehtojen kirjo. – Olemme kolmentoista toimintavuoden aikana kasvaneet merkittäväksi hyötyautojen rahoittajaksi Suomessa. Tällä hetkellä tien päällä liikkuu jo reilut 3 500 meidän liisaamaa pakettiautoa. Tämän ansiosta Secto Automotivelle palautuu vuosittain leasingkäytöstä 300 – 500 erilaisiin työtehtäviin tarkoitettua hyötyajoneuvoa, joita yhdistää moitteeton kunto ja aukoton huoltohistoria. Palautetut autot käyvät läpi vaativan kuntotarkastusohjelmamme, jonka jälkeen valiokuntoiset hyötyautot saavat uuden elämän Secto Vaihtoautoina. Suuren leasingajoneuvokannan ja hyvän vaihtuvuuden ansiosta vaihtoautotarjonta uudistuu jatkuvasti.

– Koska pääosa vaihtoautoistamme tulevat tarjolle omasta leasingautojen perheestämme osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme voi jo hyvissä ajoin etukäteen valikoida juuri asiakkaan työtehtävään sopivan hyötyauton. Tällä hetkellä vaihtoautovalikoimassamme on noin viisikymmentä leasingistä palautunutta hyötyautoa, joiden taustat ja käyttöhistoriat ovat tiedossamme. Tavoitteenamme on nostaa autojen määrä noin 100 vaihtoautoon, toteaa Turunen.

Secto Pakettiautoleasing on joustava ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu rahoitusvaihtoehto hyötyauton hankintaan.

– Kuten uusien, myös vaihtoautojen kohdalla Secto Automotiven kilpailukyky on omassa luokassaan, sillä vaihtoauton leasingmaksut ovat pääsääntöisesti 30 – 50 prosenttia uutta autoa edullisemmat. Lisäksi luottamuksestamme vaihtoautojamme kohtaan kertoo se että leasingsopimus voidaan solmia uuden auton tapaa jopa viideksi vuodeksi kerrallaan. Toki olemme avoimia myös perinteiselle kaupankäynnille. Merkittävä osa Secton Autotalossa tarjolla olevista pakettiautoista on tonniluokan umpipakettiautoja, eli markkinoilla kysytyintä kokoluokkaa. Toki valikoimassa on hyötyautoja kaikista kokoluokista monipuolisesti varusteltuina.

– Tarjoamme asiakkaille vaihtoautoihin pääsääntöisesti samat palvelut kuin uuteen autoon on tarjolla. Päällirakenteet, varustelut, hyllyt ja autoteippaukset ovat osa palvelutarjontaamme. Kuten uudessa autossa myös vaihtoautossa kaikki lisäpalvelut saadaan sovitettua vaivattomasti auton kanssa samalle leasingsopimukselle, Turunen kertoo.

PALVELUA YRITTÄJÄN AIKATALUN MUKAAAN

Secto on rakentanut hyötyautoasiakkaille tarjottavat palvelut joustaviksi. – Pyrimme vastaamaan hyötyauto- ja rahoitustiedusteluihin myös niin sanotun virka-ajan ulkopuolella. Hyötyautoasiakkaita palvelevalla henkilökunnallamme on yleensä vahva tausta alalta, mikä nopeuttaa ja selkeyttää sopivan auton työtehtäväkohtaista valintaa. Ja kun sopiva auto löytyy asiakas saa sen parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.  tuottavaan työhön, Secto hyötyajoneuvojen myyntipäällikkö Marko Turunen toteaa lopuksi.

Tutustu hyötyautovalikoimaamme tästä