Luksusta syksyiseen arkeen – kilpailu facebook-sivullamme

VOITA KARTANOLOMA KAHDELLE HAIKON KARTANOSSA

Arki alkaa vähitellen aurinkoisen kesän jatkuessa. Arkeen paluun kunniaksi me Secto Vaihtoautoissa haluamme käynnistää kilpailun, jonka päävoittona on yhden yön rentouttava loma kahdelle Haikon Kartanossa Porvoossa. Osallistuminen on yksinkertaista, tykkää meidän sivuista ja kerro kenen kanssa haluaisit palkinnon jakaa.

Kilpailu kestää kuusi viikkoa. Facebook sivuamme kannattaa seurata, sillä aktiivisuudesta palkitaan: julkaisemme joka perjantai viikkopalkinnon, jonka voittaja arvotaan aina seuraavan viikon maanantaina. Viikkopalkinnon arvontaan pääsee mukaan tykkäämällä ja kommentoimalla jotain kyseisen viikon julkaisuistamme.

Facebook arvonnan säännöt:

  1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Secto Vaihtoautot (jäljempänä järjestäjä). Tämä arvonta, eikä mikään kampanjan osista ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujan sitoutuvat kuitenkin noudattamaan Facebookin käyttöehtoja tai sääntöjä.

  1. Osallistuminen

Kampanjan pääpalkinnon arvontaan voi osallistua  6.9. alkaen. Osallistumisaika päättyy 20.10. klo 0:00.  Voit osallistua pääpalkinnon arvontaan tykkäämällä Secto Vaihtoautojen Facebook-sivuista ja kertomalla, kenen kanssa palkinnon jakaisit. Voit myös osallistua kilpailuun lähettämällä sähköpostin osoitteeseen kilpailut@secto.fi, viestin otsikkona tulee olla ”Haikon Kartano-arvonta” ja viestin tulee sisältää osallistujan nimi, osoite ja puhelinnumero. Pääpalkinnon arvontaan voi osallistua vain kerran. Arvontaan voivat osallistua kaikki 15-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta järjestäjän tai sen omistajan, Secto Automotiven henkilökuntaa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä, eikä osallistumisessa tapahtuneesta virheestä.

Viikkopalkintojen arvontaan osallistuminen alkaa jokaisen kampanjaviikon aikana kyseisen viikon perjantaina heti palkinnon julkaisemisen jälkeen ja päättyy sunnuntaina klo 0:00. Jokaiseen viikkoarvontaan voi osallistua yhden kerran tykkäämällä jotain sen viikon Vaihtoautojen julkaisua ja kommentoimalla julkaisua annettujen ohjeiden mukaan, jos ohjeita on kyseisen viikon arvonnassa esitetty.

  1. Palkinnot ja niistä ilmoittaminen.

Kampanjan pääpalkintona on Haikon Kartanon Kartanoloma kahdelle illallisineen Classic huoneessa, jos Secto Vaihtoautojen sivut saavat 15000 tykkääjää arvonnan päättymiseen mennessä. Paketti sisältää kahdelle henkilölle herkullisen 3-ruokalajin illallisen, yöpymisen ylellisessä classic-kartanohuoneessa, erikoisaamiaisen, butler-service sekä sisäänpääsyn Haikon kylpylään ja (palkinnon arvo 350€) .

Jos 15000 tykkääjän määrää ei saavuteta, palkintona on kylpyläloma kahdelle Haikon kylpylähotellissa. Paketti sisältää kartanoaamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön, sekä ilmaisen pysäköinnin (palkinnon arvo 208€) .

Voittaja arvotaan ja julkaistaan 21.10.2019. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-viestillä. Jos voittajan viesti-toiminto ei ole käytössä, voittaja ilmoitetaan julkaisun kommenttikentässä.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuksi palkinnoksi.

Viikkopalkinnon voittajat julkaistaan jokaisen kampanjaviikon maanantaina aikavälillä 9.9.-21.10. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-viestillä. Jos voittajan viesti-toiminto ei ole käytössä, voittaja ilmoitetaan julkaisun kommenttikentässä.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuksi palkinnoksi.

Mikäli pääpalkinnon tai viikkopalkinnon voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse, jos voittajalla ei ole mahdollisuutta noutaa palkintoaan Secto Vaihtoautojen liikkeestä.  Järjestäjä maksaa postimaksun. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet Sectovaihtoautot.fi Facebook-sivulla.

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle taholle.

  1. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle.

  1. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

  1. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Secto Vaihtoautot käsittelee osallistujien henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneiden nimeä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

  1. Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä ilmoittaa kampanjan markkinointikanavassa ja tällä sivulla (linkki), mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.