Auto Euroopasta mittatilauksena

Onko autounelmasi vielä toteutumatta? Olisiko ratkaisu auto ulkomailta? Kerro meille tarpeesi, toiveesi ja unelmasi niin löydämme sinulle juuri sen oikean auton Euroopan mittavilta automarkkinoilta. Meillä on monissa Euroopan maissa laaja ja luotettava yhteistyöverkosto. Löydämme juuri toivomasi ominaisuudet, lisävarusteet ja jopa värin. Auton hankinta on sinulle mutkatonta, aivan yhtä helppoa ja turvallista kuin auton ostaminen liikkeestämme. Toimitamme auton sinulle muutamassa viikossa maahantulokatsastettuna ja Suomeen rekisteröitynä. Nykyisen autosi otamme mieluusti vaihdossa.

Lisäpalvelut helposti

Tarjoamme autoosi tarpeidesi mukaisen rahoitusratkaisun. Auto vakuutetaan toivomaasi vakuutusyhtiöön, saat meiltä Secto-Kasko vakuutuksen tarjoushinnalla. Voit ottaa autolle myös Secto lisäturvan ja nautit huolettomasta autoilusta.

Näin helposti homma hoituu:

  1. Kerro meille millaisen auton haluat.
  2. Etsimme sinulle toiveisi mukaisen auton ja kerromme sinulle autosi hinnan kaikkine kuluineen.
  3. Mikäli sinulla on auto, jonka haluat tarjota vaihdossa, annamme mielellämme siitä sinulle tarjouksen. Tarjoamme uudelle autollesi myös rahoituksen, vakuutuksen, lisäturvan ja vaikka Korrek Pro -nanopinnoitteen.
  4. Uusi auto Euroopasta on kotipihassasi muutamassa viikossa.

Kun haluat hankkia auton ulkomailta mutkattomasti ja luotettavasti, jätä tietosi meille tietosi vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä!