Autokaupat kotoa käsin

Meillä Secto Vaihtoautoissa voit tehdä autokaupan helposti verkossa vaikka kotisohvalta

 

Hanki auto kätevästi: autokauppa verkossa + auton kotiinkuljetus edulliseen hintaan

Tutustu seuraavaan autoosi sectovaihtoautot.fi -sivuilla ja kerro kiinnostuksestasi samantien joko soittamalla tai chattaamalla myyjän kanssa. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön tai lähetttää sähköpostia. Yhteystietomme löydät täältä. Me olemme sinuun pian yhteydessä. Myyjämme esittelee sinulle auton tai useammankin vaihtoehdon videopuhelussa. Myös rahoitusneuvottelu sujuu puhelun aikana. Kauppasopimus voidaan tehdä täysin sähköisesti, allekirjoitukset hoituvat näppärästi verkkopankkitunnuksilla. Sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista, myyjämme auttaa joka vaiheessa.
Toimitamme uuden autosi kotiovellesi tai muuhun haluamaasi paikkaan.  Kysy lisää kotiinkuljetuksesta ja sen hinnasta myyjiltämme, he auttavat sinua mielellään!

Onko sinulla vaihtoauto?

Myös nykyisen autosi osto sujuu helposti. Myyjämme hinnoittelee vaihtoautosi antamiesi tietojen perusteella. Noudamme autosi ja tarkastamme sen samalla kun saat uuden auton.

Näin teet kaupat helposti:

  1. Tutustu valikoimaamme
  2. Löydettyäsi sinua kiinnostavan auton, soita tai juttele myyjän kanssa chatissa. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai lähettää sähköpostia. Myyjämme on sinuun yhteydessä
  3. Myyjämme esittelee auton, rahoitusvaihtoehdot ja lisäpalvelumme
  4. Kerro mahdollisen vaihtoautosi tiedot
  5. Tee kaupat
  6. Auto toimitetaan sinulle

Ota yhteyttä!

Tutustu laadukkaaseen valikoimaan tästä

Sinulla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus.