Palvelumme

Secto Vaihtoautot on osa kotimaista, liikkuvan kaluston rahoitus- ja hallinnointiratkaisuja tarjoavaa Secto Automotive-yhtiötä. Secton 8 000 leasingajoneuvoa löytävät uudet käyttäjät Espoon Friisilän Autotalon kautta. Jos et vielä ole löytänyt unelma-autoasi, on se varmasti matkalla meille!

 • Auton osto ja vaihtaminen

  Secto Vaihtoautoista löydät kattavan valikoiman hyvin pidettyjä ja huollettuja työsuhde- ja tuotantoautoja, joiden koko huoltohistoria on Secton hallinnoima. Myymämme leasingkäytöstä palautuneet ajoneuvot ovat pääsääntöisesti yhden yrityksen käytössä olleita, kohtuullisesti ajettuja valioyksilöitä, joiden huoltohistoria on tarkasti dokumentoitu. Osta käytetty auto jonka laatuun voit luottaa. Tarjoa myös vanhaa autoasi vaihdossa.
 • Auton Rahoitus

  Tarjoamme asiakkaillemme rahoitusratkaisuja useiden pankki- ja rahoituslaitosten tukemana. Kysy myyjiltämme rahoituspalvelujamme, etsimme parhaiten tarpeitasi vastaavan ratkaisun.
 • Velan lunastus

  Osamaksuvelka ei ole este auton vaihdolle. Valittuasi itsellesi uuden auton lunastamme vaihtoautosi velan rahoitusyhtiöltä. Rahoitusratkaisu räätälöidään yhdessä kanssasi.
 • Vakuutukset

  Ajoneuvo vakuutetaan aina luovutuksen yhteydessä toivomaasi vakuutusyhtiöön. Saat meiltä Secto-Kasko vakuutuksen tarjoushinnalla. Tutustu Secto Kasko-vakuutukseen.
 • Auton toimitus

  Halutessasi ostamasi ajoneuvo voidaan toimittaa antamaasi osoitteeseen. Kysy lisää toimitusvaihtoehdoista myyjiltämme.
 • Ostamme autoja

  Ostamme alle viisi vuotta vanhoja ja/tai 120 000 km ajettuja ajoneuvoja. Lähetä rekisterinumero ja tarkemmat tiedot (km, tärkeimmät lisävarusteet, yleinen kunto, valokuvat) osoitteeseen vaihtoautot@secto.fi tai soita 020 792 4301.

Löydä seuraava autosi

Leasing ja yritysautopalvelut

Vaihtoautomyynnin lisäksi Secto Automotive tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman kalustonhallinnointi- ja rahoituspalveluja yrityksille.

Työsuhdeautojen, tuotantoautojen, yhteiskäyttöautojen ja työkoneiden hankinta osaavan kumppanin avustuksella on järkiratkaisu. Yhtiönne lähtökohdista rakennettu rahoitus- ja hallinnointiratkaisu tukee liiketoimintaanne, auttaa budjetoinnissa, vapauttaa resursseja ja leikkaa autokannan kokonaiskustannuksia

Yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Uuden auton hankinta perinteisellä leasingillä ei välttämättä ole paras ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Tätä varten olemme rakentaneet markkinoiden laajimman tuote- ja palveluvalikoiman leasingistä hallinnointiin. Voimme auttaa teitä kannanhallinnassa ja kustannustehokkuudessa kohteen rahoituspohjasta riippumatta.

Lue lisää Leasing-ratkaisuista