Palvelumme

Secto Vaihtoautot on osa suurinta kotimaista autoleasingyritystä, Secto Automotivea. Secton 10 000 leasing autoa löytävät uudet käyttäjät Secto Vaihtoautojen Espoon autoliikkeen kautta. Jos et vielä ole löytänyt unelma-autoasi, on se varmasti matkalla meille!

 • Auton osto ja vaihtaminen

  Secto Vaihtoautoista löydät kattavan valikoiman hyvin pidettyjä ja luotettavia vaihtoautoja. Myymämme leasingkäytöstä palautuneet autot ovat pääsääntöisesti yhden yrityksen käytössä olleita, kohtuullisesti ajettuja valioyksilöitä, joiden huoltohistoria on tarkasti dokumentoitu. Osta käytetty auto jonka laatuun voit luottaa. Tarjoa myös vanhaa autoasi vaihdossa.
 • Auton rahoitus ja maksaminen

  Tarjoamme asiakkaillemme rahoitusratkaisuja useiden pankki- ja rahoituslaitosten tukemana. Kysy myyjiltämme rahoituspalvelujamme, etsimme parhaiten tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Käsirahan tai auton voit maksaa joko maksukortilla tai tilisiirtona, käteistä emme voi ottaa vastaan.
 • Velan lunastus

  Osamaksuvelka ei ole este auton vaihdolle. Valittuasi itsellesi uuden auton lunastamme vaihtoautosi velan rahoitusyhtiöltä. Rahoitusratkaisu räätälöidään yhdessä kanssasi.
 • Vakuutukset

  Ajoneuvo vakuutetaan aina luovutuksen yhteydessä toivomaasi vakuutusyhtiöön. Saat meiltä Secto-Kasko vakuutuksen tarjoushinnalla. Tutustu Secto Kasko-vakuutukseen.
 • Auton toimitus

  Halutessasi ostamasi auto voidaan toimittaa antamaasi osoitteeseen. Kysy lisää toimitusvaihtoehdoista myyjiltämme.
 • Ostamme autoja

  Ostamme alle viisi vuotta vanhoja ja/tai 120 000 km ajettuja autoja. Lähetä rekisterinumero ja tarkemmat tiedot (km, tärkeimmät lisävarusteet, yleinen kunto, valokuvat) osoitteeseen vaihtoautot@secto.fi tai soita 020 792 4301.

Löydä seuraava autosi

Leasing ja yritysautopalvelut

Secto Automotive on suurin kotimainen autoleasingyritys. Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta kuukausihintaiseen autoiluun, olit sitten yksityishenkilö tai yritys. Valikoimastamme löydät kaikki automerkit, -mallit ja käyttövoimat sekä uutena että vähän käytettynä.

Työsuhdeautojen, tuotantoautojen, yhteiskäyttöautojen ja työkoneiden hankinta osaavan kumppanin avustuksella on järkiratkaisu. Yrityksesi lähtökohdista rakennettu rahoitus- ja hallinnointiratkaisu tukee liiketoimintaasi, auttaa budjetoinnissa, vapauttaa resursseja ja leikkaa autokannan kokonaiskustannuksia

 

Lue lisää Leasing-ratkaisuista