Secto Kasko

Secto Kasko nyt etuhintaan!

Tarjoamme henkilöasiakkaiden henkilöautoille edullisen Secto Kasko -vakuutuksen yhteistyössä Fennian kanssa. Voit liittää kaskovakuutukseen myös lasivakuutuksen, jolloin lasin korjaamisessa ei ole lainkaan omavastuuta. Etuhinta on voimassa henkilöautoihin, joiden verollinen arvo on enintään 86 000€ ja teho enintään 199 kw.

  • Laaja Fenniakasko: 260€/ensimmäinen vuosi
  • Laaja Fenniakasko + lasivakuutus: 330€/ensimmäinen vuosi

Omavastuu kolarivakuutuksessa on 300€ ja lasivahingoissa 200€ jos lasi vaihdetaan. Lasivakuutuksesta ei peritä omavastuuta, jos lasi voidaan korjata. Muissa turvissa (esim varkaus, palo, ilkivalta jne) omavastuu on 200€. Secto Kasko sisältää automaattisesti rahoitusturvan mikäli ajoneuvon omistajana on rahoitusyhtiö.

Fennia Autoapu 24h-Palvelu:

 

Kun ajoneuvosi on vakuutettu Fenniassa Secto Kaskolla, saat käyttöösi Fennian 24h autoapu -palvelun. Fennian autoapu on  käytössäsi vuorokauden ympäri sekä Suomessa että ulkomailla. Voit ilmoittaa palveluun  vahingosta,saat apua auton korjaukseen sekä matkan jatkamiseen liittyvissä asioissa (esim.voit tilata  hinauspalvelun autoavun kautta. Palvelun puhelinnumero on: 010 503 2001 (puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.)

 

 

Secto Kasko edellyttää Fennian liikennevakuutuksen ottamista Secto Vaihtoautot Oy:stä.

Vakuutuksen tarjoaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia.

Saat lisätietoa Kasko-vakuutuksesta Fennian nettisivuilta

Tuote-esite