Secto Paketti

Hanki luotettava vaihtoauto huolettomasti ja joustavasti. Secto Paketti on tarkoitettu yksityishenkilöiden henkilöautoihin ja se sisältää sekä vaihtoauton osamaksurahoituksen että vakuutus- ja lisäturvan.

Osamaksulla auto omaksi helposti

Osamaksu on joustavin tapa hankkia vaihtoauto omaksi. Voit saada osamaksurahoituksen jopa ilman käsirahaa.  Nykyisen autosi osamaksuvelka ei ole este auton vaihdolle. Valittuasi itsellesi uuden auton lunastamme vaihtoautosi velan rahoitusyhtiöltä.

Autosi toimii rahoituksen pääasiallisena vakuutena, joten et tarvitse erillisiä vakuuksia. Osamaksurahoituksen takaisinmaksuaika voi olla valintasi mukaan 1–6 vuotta. Osamaksurahoituksen viimeinen erä voi olla muita eriä suurempi, jos haluat maksaa pienempiä eriä kuukausittain. Korko on sama koko sopimusajan, eli tiedät etukäteen maksueriesi suuruuden. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Auton omistusoikeus siirtyy sinulle sopimuksen päätyttyä.

Tarjoamme osamaksua useiden pankki- ja rahoituslaitosten tukemana. Kysy myyjiltämme lisää, räätälöimme sinulle parhaan ratkaisun.

Nauti huolettomasta autoilusta Secto Lisäturvalla

Secto Lisäturva on  12-36 kk voimassa oleva kunnossapitopaketti käytetyille autoille. Et varmaan pidä yllättävistä korjauskuluista? Secto Lisäturva on tarkoitettu juuri sinulle.  Lisäturvasta on omat versionsa polttomoottiri-, hybridi- ja sähköautoille. Sen hinta on porrastettu auton tehon mukaan.  Palvelun tuottaa Fragus Group. Tutustu palveluun tarkemmin tästä

Edullinen Secto Kasko

Saat meiltä autoosi edullisen ja kattavan kaskovakuutuksen. Secto Kasko -vakuutukseen kuuluu myös lasivakuutus.  Secto Kasko sisältää automaattisesti osamaksurahoituksessa tarvitsemasi rahoitusturvan.

Vakuutuksen hinnat:

Laaja Fenniakasko: alkaen 329eur/ensimmäinen vuosi

Secto Kasko edellyttää Fennian liikennevakuutuksen ottamista Secto Vaihtoautoista. Vakuutuksen tarjoaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia. Lue lisää tästä