Tesla Sähköauto Sectolta

Auton palautus

Ostajalla on oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) vuorokauden sisällä ajoneuvon vastaanottamisesta seuraavien ehtojen mukaisesti:

1.       Peruutusoikeus koskee yksityiskäyttöön hankittua, käteisellä tai osamaksulla ostettua ajoneuvoa. Peruutusoikeus ei koske ammatti- tai kilpailukäytössä ollutta tai jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua ajoneuvoa.

2.       Jos ostaja haluaa peruuttaa kaupan ja palauttaa ajoneuvon, tulee hänen ilmoittaa myyjälle joko peruutuslomakkeella tai puhelimitse/ sähköpostitse sopiakseen palautuksen yksityiskohdista.

3.       Ostajan tulee palauttaa ajoneuvo Secto Vaihtoautojen toimipisteeseen.

4.       Palautettavan ajoneuvon tulee olla kaikilta osin samassa kunnossa kuin se oli ostajalle luovutettaessa. Mahdolliset pesu-, puhdistus-j a muut kustannukset vähennetään palautettavasta summasta. Ajoneuvon mukana tulee olla kaikki ajoneuvoon kuuluvat vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet, avaimet ja asiapaperit.

5.       Myyjä tarkistaa yhdessä ostajan kanssa, että ajoneuvo täyttää edellä mainitut palautuksen ehdot.

6.       Ostaja on ajanut palautushetkellä ajoneuvolla enintään 500 kilometriä .

7.       Kaupan peruuttamisesta 14 päivän sisällä aiheutuu ostajalle seuraavat kulut:

·       Ostaja vastaa palauttamisesta aiheutuvista kuljetuskuluista tai palauttaa ajoneuvon omalla kustannuksellaan.

·       Ostaja vastaa ajoneuvon palauttamisesta johtuvista myyjän toimitus-yms. välittömistä kuluista, jotka ovat 400 euroa.

·       Mikäli ajoneuvolla on ajettu yli 100 kilometriä vähennetään kauppasummasta 0,35€ kilometriltä 100 kilometriä ylittävältä osalta.

·       Mahdolliset pesu- ja puhdistuskustannukset vähennetään palautettavasta kauppasummasta.

·       Mikäli ajoneuvossa tai tuotteessa on osamaksurahoitus, vähennetään palautettavasta summasta mahdollisesti jäljellä oleva luotto (maksetaan rahoitusyhtiölle) sekä siihen liittyvät rahoituskustannukset (korko, perustamiskulut jne.).

8.       Palautettava kauppasumma maksetaan ostajan ilmoittamalle tilille neljäntoista (14) vuorokauden sisällä ajoneuvon palautuksesta.

9.       Jos myyjä huomaa ostajan palauttamassa ajoneuvossa myöhemmin puutteita, jotka ovat syntyneet ajoneuvon tai tuotteen ollessa ostajan hallussa, on Secto Vaihtoautoilla oikeus hakea ostajalta takaisin ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa.