Laadukkaat vaihtoautot Espoossa

Hyvät vaihtoautot luotettavasti

Secto Vaihtoautot on osa suurinta kotimaisessa omistuksessa olevaa autoleasingyritystä, Secto Automotivea, joka tarjoaa asiakkailleen vastuullista ja mutkatonta autoilua. Secto Automotive hoitaa yli 10 000 ajoneuvoa noin 4 500 yritys- ja yksityisasiakkaalle koko leasingkauden ajan, alkaen liikkumisen tarpeen kartoituksesta aina seuraavan auton hankintaan saakka.

Tänään liisattu auto palautuu Secto Vaihtoautoille myyntiin noin kolmen vuoden kuluttua. Nämä leasingautot ovat hyvin pidettyjä, huollettuja ja usein erittäin hyvin varusteltuja valioyksilöitä. Valikoimamme uudistuu päivittäin..

Autot ovat yksilöitä, ja joskus yllättäviäkin haasteita ilmenee. Kaikkiin meiltä hankittuihin autoihin kuuluu kuuden kuukauden Secto Lisäturva veloituksetta. Mikäli autosi vikaantuu voit ilmoittaa ongelmasta tästä ja saat ohjeet kuinka toimia.

Secto Vaihtoautot palvelee Espoossa, Vantaalla sekä verkossa

Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme sekä autotarjonnastamme, niin saat myyjiimme yhteyden jättämällä yhteydenottopyynnön tai klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa "Kutsu myyjä"-painiketta. Klikattuasi voit valita WhatsAppin, chatin tai videopuhelun. Voit toki myös soittaa, lähettää sähköpostia tai tulla paikan päälle liikkeeseemme.