Laadukkaat vaihtoautot Espoossa

Hyvät vaihtoautot luotettavasti

Secto Vaihtoautot on osa suurinta kotimaisessa omistuksessa olevaa autoleasingyritystä, Secto Automotivea, joka tarjoaa asiakkailleen vastuullista ja mutkatonta autoilua. Secto Automotivella on noin 4 300 yritysasiakasta ja pidämme huolta yli 10 600 auton elinkaaresta aina liikkumisen tarpeen kartoituksesta seuraavan leasingauton hankintaan asti.

Tänään liisattu auto palautuu Secto Vaihtoautoille myyntiin noin kolmen vuoden kuluttua. Nämä leasingautot ovat hyvin pidettyjä, huollettuja ja usein erittäin hyvin varusteltuja valioyksilöitä. Valikoimamme uudistuu päivittäin.

Autot ovat yksilöitä, ja joskus yllättäviäkin haasteita ilmenee. Kaikkiin meiltä hankittuihin autoihin kuuluu kuuden kuukauden Secto Lisäturva veloituksetta. Lisäturva ei ole voimassa mikäli autoa käytetään tuotanto- tai kilpailukäytössä tai sen ohjekirjan vastaisesti. Jos autosi vikaantuu voit ilmoittaa ongelmasta tästä ja saat ohjeet kuinka toimia.

Secto Vaihtoautot palvelee Espoossa, Vantaalla sekä verkossa

Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme sekä autotarjonnastamme, niin saat myyjiimme yhteyden jättämällä yhteydenottopyynnön tai klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa "Kutsu myyjä"-painiketta. Klikattuasi voit valita WhatsAppin, chatin tai videopuhelun. Voit toki myös soittaa, lähettää sähköpostia tai tulla paikan päälle liikkeeseemme.