Laadukkaat vaihtoautot Espoossa

Hyvät vaihtoautot luotettavasti

Secto Vaihtoautot on osa suurinta kotimaisessa omistuksessa olevaa autoleasingyritystä, Secto Automotivea, joka tarjoaa asiakkailleen vastuullista ja mutkatonta autoilua. Secto Automotive hoitaa yli 10 000 ajoneuvoa noin 4 500 yritys- ja yksityisasiakkaalle koko leasingkauden ajan, alkaen liikkumisen tarpeen kartoituksesta aina seuraavan ajoneuvon hankintaan saakka.

Tänään liisattu auto palautuu Secto Vaihtoautoille myyntiin noin kolmen vuoden kuluttua. Nämä leasingautot ovat hyvin pidettyjä, täydellisesti huollettuja ja usein erittäin hyvin varusteltuja valioyksilöitä. Valikoimamme uudistuu päivittäin, ja hankimme myyntiin myös muita vähän ajettuja ja laadukkaita autoja.

Käytetyn auton ostaminen Sectolta

Kun hankit auton Secto Vaihtoautoista, voit olla varma, että auto on laadukas ja hyvässä kunnossa. Jokainen auto käy läpi kattavan tarkastuksen, joka sisältää muun muassa auton teknisen kunnon sekä sisä- ja ulkopuolisen kunnon tarkastuksen. Mahdolliset huoltotarpeet korjataan ennen myyntiin laittamista, jotta auton seuraava omistaja voi luottaa sen luotettavuuteen ja turvallisuuteen. Lisäksi jokaisesta autosta otetaan tarkat kuvat eri kuvakulmista ja auton mahdolliset käytön jäljet tai kulumat kerrotaan aina rehellisesti kunkin auton esittelysivulla.

Myynnissä olevissa autoissamme on aina renkaat, joissa on vähintään 40 prosenttia kulutuspintaa jäljellä. Kaikkien autojemme jarrut ja muut turvallisuusvarusteet on tarkastettu huolella, jotta voimme taata autosi turvallisuuden. Voit siis huoletta lähteä koeajamaan valitsemaasi autoa, kun tiedät että kaikki turvallisuusvarusteet on tarkastettu ja katsastus on voimassa.

Secto Vaihtoautojen tiimi huolehtii myös siitä, että jokainen myynnissä oleva auto on pesty ja puhdistettu huolella niin sisältä kuin ulkoa. Voit luottaa siihen, että kun ostat auton Secto Vaihtoautoista, saat hyvin varustellun auton, joka on tarkastettu ja puhdistettu perusteellisesti. Voit tutustua tarjolla oleviin autoihin tarkemmin kunkin auton esittelysivulla, josta löydät myös kuvauksen auton varusteista.

Olemme tukenasi myös haasteissa

Autot ovat yksilöitä, ja joskus yllättäviäkin haasteita ilmenee. Me haluamme auttaa sinua ja löytää ratkaisun tilanteeseen pikaisesti. Ota meihin yhteyttä ongelmatilanteissa, niin pääsemme heti ongelman kimppuun ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Secto Vaihtoautot palvelee Espoossa, Vantaalla sekä verkossa

Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme sekä autotarjonnastamme, niin saat myyjiimme yhteyden klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa "Kutsu myyjä"-painiketta. Klikattuasi voit valita WhatsAppin, chatin tai videopuhelun. Voit toki myös soittaa, lähettää sähköpostia tai tulla paikan päälle liikkeeseemme.