ETÄKAUPAN EHDOT

Voit varata haluamasi auton 24 tunnin ajaksi maksamalla 240 € varausmaksun. Varauspalvelumme ei koske autojen jälleenmyyjiä. Maksettuasi varausmaksun, varaamme auton vain sinulle ja poistamme auton myynnistä kauppojen tekoa varten.  Näin muut eivät pääse ostamaan haluamaasi autoa. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä sen jälkeen, kun olemme saaneet tiedon ja maksun varauksestasi. Tällöin käymme yksityiskohtaisesti kanssasi läpi auton ja sen ominaisuudet. Jos auto ei vastaa verkkosivuilla kerrottuja tietoja olet oikeutettu saamaan palautuksen varausmaksusta. Muuten kaupassa noudatetaan etäkaupan yleisiä ehtoja, joissa on 14 vuorokauden palautusoikeus, jolloin varausmaksu myös palautetaan sinulle. Jos haluat muista syistä peruuttaa kaupan ennen lopullista ostamista, jää varausmaksu Sectolle korvauksena auton poistamisesta myynnistä.

Maksettuasi varausmaksun saat samantien varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varausmaksu vähennetään kauppasummasta. Lopullinen kauppasopimus ja maksutapavalinnat tehdään myyjän kanssa.

ETÄMYYNTI KULUTTAJA-ASIAKKAILLE, SOPIMUSEHDOT

1. ETÄMYYNTI

Etämyynnillä tarkoitetaan kaupankäyntiä, jossa ostaja ja myyjä eivät ole samanaikaisesti läsnä. Kauppa ja

sitä edeltävä markkinointi tapahtuvat kokonaan esim, sähköpostilla, puhelimella tai muilla viestivälineillä.

Etämyynnistä ei ole kyse, jos ostaja tutustuu ajoneuvoon tai tuotteeseen myyjän toimitiloissa ennakkoon.

2. AUTON TOIMITTAMINEN

Secto Vaihtoautot toimittaa ajoneuvon ostajalle osapuolten sopimana ajankohtana sovittuun paikkaan edellyttäen, että ostaja on suorittanut kaikki auton luovutuksen edellyttämät sopimusvelvoitteensa. Myyjä ei ole velvollinen luovuttamaan ajoneuvoa ostajalle ennen kuin käteisellä maksettavaksi sovittu kauppahinta on maksettu. Mikäli ajoneuvosta solmitaan osamaksukauppa, myyjä luovuttaa ajoneuvon tai tuotteen ostajalle, kun sovittu käsirahaosuus on maksettu myyjälle ja myyjä on saanut hyväksytyn rahoituspäätöksen rahoitusyhtioltä.

Ostajalla on oikeus ja velvollisuus vastaanottaa ajoneuvo sovitusta paikasta Secto Vaihtoautojen autontoimittajalta osapuolten sopimana ajankohtana. Ostaja vakuuttaa, että hänellä on auton kuljettamiseen tarvittava ajo-oikeus eikä hän ole alkoholin, huumeiden tai muun ajokykyä haittaavan aineen vaikutuksen alainen.

3. OSTAJAN PERUUTUSOIKEUS

Ostajalla on oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) vuorokauden sisällä ajoneuvon vastaanottamisesta seuraavien ehtojen mukaisesti:

1. Peruutusoikeus koskee yksityiskäyttöön hankittua, käteisellä tai osamaksulla ostettua ajoneuvoa. Peruutusoikeus ei koske ammatti- tai kilpailukäytössä ollutta tai jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua ajoneuvoa.

2. Jos ostaja haluaa peruuttaa kaupan ja palauttaa ajoneuvon, tulee hänen ilmoittaa myyjälle joko peruutuslomakkeella tai puhelimitse/sähköpostitse sopiakseen palautuksen yksityiskohdista.

3. Ostajan tulee palauttaa ajoneuvo Secto Vaihtoautojen toimipisteeseen.

4. Palautettavan ajoneuvon tulee olla kaikilta osin samassa kunnossa kuin se oli ostajalle luovutettaessa. Mahdolliset pesu-, puhdistus-ja muut kustannukset vähennetään palautettavasta summasta. Ajoneuvon mukana tulee olla kaikki ajoneuvoon kuuluvat vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet, avaimet ja asiapaperit.

5. Myyjä tarkistaa yhdessä ostajan kanssa, että ajoneuvo täyttää edellä mainitut palautuksen ehdot.

6. Ostaja on ajanut palautushetkellä ajoneuvolla enintään 500 kilometriä.

7. Kaupan peruuttamisesta 14 päivän sisällä aiheutuu ostajalle seuraavat kulut:

  • Ostaja vastaa palauttamisesta aiheutuvista kuljetuskuluista tai palauttaa ajoneuvon omalla kustannuksellaan.

  • Ostaja vastaa ajoneuvon palauttamisesta johtuvista myyjän toimitus-yms. välittömistä kuluista, jotka ovat 400 euroa.

  • Mikäli ajoneuvolla on ajettu yli 100 kilometriä vähennetään kauppasummasta 0,35 kilometriltä 100 kilometriä ylittävältä osalta.

  • Mahdolliset pesu- ja puhdistuskustannukset vähennetään palautettavasta kauppasummasta.

  • Mikäli ajoneuvossa tai tuotteessa on osamaksurahoitus, vähennetään palautettavasta summasta mahdollisesti jäljellä oleva luotto (maksetaan rahoitusyhtiölle) sekä siihen liittyvät rahoituskustannukset (korko, perustamiskulut jne.).

8. Palautettava kauppasumma maksetaan ostajan ilmoittamalle tilille neljäntoista (14) vuorokauden sisällä ajoneuvon palautuksesta.

9 Jos myyjä huomaa ostajan palauttamassa ajoneuvossa myöhemmin puutteita, jotka ovat syntyneet ajoneuvon tai tuotteen ollessa ostajan hallussa, on Secto Vaihtoautoilla oikeus ostajalta takaisin ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa.

Myyjän tiedot

Secto Vaihtoautot/ Secto Automotive Oy, Y-tunnus: 2113572-1

Kultinmäentie 27, 023240 Espoo

Puh. 020 792 4301

vaihtoautot@secto.fi

www.sectovaihtoautot.fi

ASIAN VIEMINEN KULUTTAJARIITALAUTAKUNTAAN

Kuluttajalla on oikeus saattaa tilaussopimusta koskeva erimielisyys kuluttajaritalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajarita.fi). Kuluttajariitalautakunnan ratkaisut ovat luonteeltaan suosituksia. Ennen erimielisyyden saattamista kuluttajaritalautakunnan ratkaistavaksi kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

PERUUTTAMISLOMAKE

Täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa tehdyn sopimuksen. Ilmoitan että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavan ajoneuvon palauttamista:

Vastaanottopäivä: __________________________________________________________________________

Ajoneuvon merkki ja malli: __________________________________________________________________________

Rekisterinumero: __________________________________________________________________________

Ostajan nimi: __________________________________________________________________________

Osoite: __________________________________________________________________________

Ostajan allekirjoitus: __________________________________________________________________________

Päiväys: __________________________________________________________________________

PERUUTTAMISOIKEUS

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän ajoneuvon vastaanottamisesta.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille, Secto Vaihtoautot, päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (Secto Vaihtoautot/Secto Automotive Oy, Kuitinmäentie 27, 02240 Espoo, Puh. 020 792 4301, vaihtoautot@secto.fi) Voitte käyttää yllä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, etta lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymista.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet ajoneuvon takaisin.

Teidän on toimitettava ajoneuvo takaisin toimipisteeseemme Kuitinmäentie 27, Espoo viivytyksettä ja viimeistään 14 pv kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Vastaatte ajoneuvon palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista, jotka ovat 400 euroa sekä mahdollisista pesu-ja puhdistuskustannuksista. Olette vastuussa vain sellaisesta ajoneuvon arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Ilmoitamme teille viipymättä sähköpostitse peruuttamisilmoituksen saapumisesta.

Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com