Perheelle sopiva sähköauto

Kuinka siirryt mutkattomasti sähköautoiluun?

Auton vaihto uudempaan on myös hyvä teko ympäristölle. Voit valita joko lähipäästöttömän sähköauton tai vähempipäästöisen polttomoottoriauton. Nykytekniikka mahdollistaa pienemmät hiilidioksidipäästöt myös polttomoottoreihin. Autoa vaihtaessa voi olla tilanne, että pohtii kahden tai jopa useamman vaihtoehdon välillä. Punnittavana on mm. autojen tilat, hintaluokka ja usein myös käyttövoima.

Sähköauto vastuullisesti

Mietitkö siirtymistä sähköautoilun pariin?

Uutta autoa hankkiessasi on tärkeää pohtia tarkkaan autojen ominaisuuksia, ja miettiä mikä juuri sinua palvelee arjessa parhaiten. Harkintaa voi olla myös eri käyttövoimien välillä. Mikäli mietit voisiko sähköauto sopia sinulle, löydät täältä testin, josta voit saada apua pohdintaan. Testiin pääset tästä. Secto on sähköautoilun edelläkävijä, joten meiltä löydät osaavan henkilökunnan, joka auttaa sinut sähköautoilun maailmaan.

Olemme kehittäneet sähköautojen vertailuun Sähköauton vertailu -työkalun helpottamaan päätöksentekoasi sähköautojen välillä.

Jos harkitset lähes uuden täyssähkön hankintaa meiltä Sectolta, käy tutustumassa työkaluihimme, jotka auttavat sinua päätöksenteossa. Linkki vie sinut Secto Automotiven sivuille, takaisin vaihtoautoihin pääset oikeasta ylälaidasta kohdasta ”sectovaihtoautot.fi”

Sähköautoon siirryttäessä on tärkeää pohtia mm. latausasioita. Saatko ladattua kotona? Tarvitsetko kotilatausaseman vai pärjäätkö julkisilla latauspisteillä? Meidän myyjämme auttavat sinua ja voivat tarvittaessa katsoa kanssasi sinua lähinnä olevat sähköauton latauspisteet.

Espoon ja Vantaan vaihtoautoliikkeistämme löydät aina laajan vähän ajettujen sähköautojen valikoiman. Tiesitkö muuten, että kaikissa sähköautoissamme on aina kaksi latauskaapelia mukana ja että saat meidän kauttamme hankittua myös kotilatausaseman.

Haluatko lisätietoja? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!