Auto mutkattomasti Sectolta

Auton vaihtaminen ja ostaminen onnistuvat helposti

Tyytyväisyytesi on meille erittäin tärkeää, ja siksi haluamme tarjota autokaupan parhaan ostokokemuksen. Seuraamme automarkkinaa tarkasti ja hinnoittelemme automme kerralla oikein. Secto Vaihtoautoissa voit odottaa ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua, jonka avulla löydät juuri sinulle sopivan auton.

Autokauppa mutkattomasti etänä ja paikan päällä

Voit tutustua autovalikoimaamme verkossa kotisohvalta käsin. Auton varusteet löytyvät selkeästi auton esittelysivulta, jossa pääset tutustumaan myös valitsemasi yksilön upeimpiin yksityiskohtiin. Voit kysyä lisätietoja asiantuntijoiltamme chatissa, WhatsAppissa tai puhelimitse, ja he auttavat sinua kaikissa auton ostoon liittyvissä käytännön asioissa.

Kun löydät uuden autosi, voit varata sen vaivattomasti 24 tunnin ajaksi. Viikonloppuisin varaus jatkuu maanantaihin klo 11 asti. Auton varausmaksu on 240 €. Jos tuote ei vastaa verkkosivuilla kerrottuja tietoja, olet oikeutettu saamaan varausmaksun takaisin. Jos haluat muista syistä peruuttaa kaupan ennen lopullista ostopäätöstä, jää varausmaksu Sectolle korvauksena auton poistamisesta myynnistä.

Vaihtoauton rahoitus

Secto Vaihtoautot tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja, joiden avulla voit hankkia haluamasi auton helposti ja joustavasti. Voit valita joko kertamaksun tai osamaksurahoituksen. Osamaksurahoitus on Secto Vaihtoautojen suosituin vaihtoehto, ja myyjämme auttavat sinua hakemaan luottopäätöksen nopeasti ja vaivattomasti kaupanteon yhteydessä.

Vaihtoautosi toimii osamaksurahoituksen käsirahana, ja sen osamaksuvelka lunastetaan puolestasi rahoitusyhtiöltä. Osamaksurahoituksessa et tarvitse takaajia tai erillisiä vakuuksia, vaan autosi toimii rahoituksen vakuutena. Voit valita takaisinmaksuajaksi 1–6 vuotta, ja viimeinen maksuerä voi olla muita eriä suurempi. Korko on sama koko sopimusajan, joten tiedät etukäteen kuukausierien suuruuden. Osamaksurahoituksen kulut näet kunkin auton kohdalla rahoituslaskurista.

Osamaksurahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen lisäksi rahoitus- ja kaskovakuutuksen, jotka saat kätevästi kauttamme. Tarjoamme osamaksurahoitusta useiden pankki- ja rahoituslaitosten tukemana. Voit laskea itsellesi sopivan kuukausihinnan kätevästi auton sivulta löytyvällä rahoituslaskimella. Käsirahan tai auton voit maksaa joko maksukortilla tai tilisiirtona. Huomioithan, että emme ota vastaan käteismaksuja.

Auton kotiinkuljetus ja tyytyväisyystakuu

Auton kotiinkuljetus on vaivaton vaihtoehto, joka säästää aikaasi. Voit tilata vaihtoauton toimitettavaksi suoraan kotiovellesi tai haluamaasi paikkaan, kuten työpaikallesi. Toimitamme autot ympäri Suomen, ja toimituksen hinta määräytyy kuljetusetäisyyden mukaan. Saat ajankohtaisen hintatiedon myyjältämme.

Jos sinulla on vaihtoauto, voimme noutaa sen samalla, kun toimitamme uuden autosi. Tavoitteemme on tehdä auton ostaminen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi ja helpoksi. Siksi tarjoamme kaikkiin autoihimme myös 14 päivän tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuun ehdot löydät täältä.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, niin saat asiantuntijamme kiinni chatissa, Whatsappissa sekä alla olevalla lomakkeella.

Löydät sinulle sopivimman auton helposti monilla eri hakuriteereillä. Tai voit hyödyntää suoria linkkejä suosituimpiin autoihimme. Tutustu farmariautoihin tai nelivetoihin.