Laadukkaat autot Secton Vantaan autoliikkeessä

Luotettavat ja hyvin varustellut autot Secto Vaihtoautoista

Kun hankit auton Secto Vaihtoautoista, voit olla varma, että auto on laadukas ja asiallisessa kunnossa. Autoissa on aina katsastus voimassa. Suurin osa myynnissä olevista autoista on meille palautuneita Secton leasingautoja, joista meillä on huoltohistoria tiedossa. Ole yhteydessä myyjiimme niin kerromme mielellämme lisää auton historiasta sekä kunnosta. Lisäksi jokaisesta autosta otetaan tarkat kuvat eri kuvakulmista ja auton mahdolliset käytön jäljet tai kulumat kerrotaan aina rehellisesti kunkin auton esittelysivulla.

Jokaiseen autoomme kuuluu myös veloitukseton Secto Lisäturva kuuden kuukauden ajaksi. Lisäturva ei ole voimassa mikäli autoa käytetään tuotanto- tai kilpailukäytössä tai sen huoltokirjan vastaisesti. Voit jatkaa lisäturvaa edullisesti jopa 30 kk:n ajalle. Kysy tarjous myyjiltämme!

Secto Vaihtoautojen tiimi huolehtii myös siitä, että jokainen myynnissä oleva auto on pesty ja puhdistettu huolella niin sisältä kuin ulkoa. Voit luottaa siihen, että kun ostat auton Secto Vaihtoautoista, saat hyvin varustellun auton, joka on puhdistettu perusteellisesti. Voit tutustua tarjolla oleviin autoihin tarkemmin kunkin auton esittelysivulla, josta löydät myös kuvauksen auton varusteista.

Asiantuntevat myyjämme kertovat sinulle mielellään lisää autoistamme ja esittelevät sinua kiinnostavan auton joko paikanpäällä liikkeessämme tai etänä.

Tavoitteemme on tehdä auton ostaminen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi ja helpoksi. Siksi tarjoamme kaikkiin autoihimme myös 14 päivän tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuun ehdot löydät täältä.