Laadukkaat autot Secton Vantaan autoliikkeessä

Luotettavat ja hyvin varustellut autot Secto Vaihtoautoista

Kun hankit auton Secto Vaihtoautoista, voit olla varma, että auto on laadukas ja hyvässä kunnossa. Mahdolliset huoltotarpeet korjataan ennen myyntiin laittamista, jotta auton seuraava omistaja voi luottaa sen luotettavuuteen ja turvallisuuteen. Jokaiseen autoomme kuuluu myös veloitukseton Secto Lisäturva kuuden kuukauden ajaksi. Lisäksi jokaisesta autosta otetaan tarkat kuvat eri kuvakulmista ja auton mahdolliset käytön jäljet tai kulumat kerrotaan aina rehellisesti kunkin auton esittelysivulla.

Secto Vaihtoautojen tiimi huolehtii myös siitä, että jokainen myynnissä oleva auto on pesty ja puhdistettu huolella niin sisältä kuin ulkoa. Voit luottaa siihen, että kun ostat auton Secto Vaihtoautoista, saat hyvin varustellun auton, joka on puhdistettu perusteellisesti. Voit tutustua tarjolla oleviin autoihin tarkemmin kunkin auton esittelysivulla, josta löydät myös kuvauksen auton varusteista.

Secto Vaihtoautojen turvallisuuslupaus: hyvät renkaat ja voimassa oleva katsastus

Myynnissä olevissa autoissamme on aina renkaat, joissa on vähintään 40 prosenttia kulutuspintaa jäljellä. Voit luottaa, että autojemme jarrut ja muut turvallisuusvarusteet on tarkastettu huolella, jotta voimme taata autosi turvallisuuden. Voit siis huoletta lähteä koeajamaan valitsemaasi autoa, kun tiedät että kaikki turvallisuusvarusteet on tarkastettu ja katsastus on voimassa.

Asiantuntevat myyjämme kertovat sinulle mielellään lisää autoistamme.